Aquariumclub Danio RerioVergaderingen en activiteiten

20

Leenknegt Dominiek CORNONA/COVID-19

Beste leden,vrienden en sympathisanten, momenteel brandt de kaars van onze vereniging Danio-Rerio Izegem op een laag pitje door het Corona virus.  De overheid heeft alle bijeenkomsten verboden tot een bepaalde data en dat is voor velen een hele opdoffer. Het gaat  namelijk over een dodelijk virus die moeilijk te bestrijden is en de maatregelen die genomen zijn zijn cruciaal voor alles wat we doen in de samenleving. Hopelijk komt er vlug beterschap en kunnen we de draad van vroeger terug oppikken van toen het leven normaal was! Gelukkig zijn de voedingswinkels open voor mens en dier. Het onnatuurlijk gedrag van hamsteraars is voor velen een doorn in het oog en het zorgt voor velen een wrevel in verschillende sectoren die meer capaciteit moeten leveren om aan de vraag te kunnen voltrekken! Hopelijk stellen jullie het goed en probeer jullie te beschermen tegen die onzichtbare vijand!!!!

Door dat het magazijn niet toegankelijk is kan je nog altijd terecht bij onze sponsors om iets voor jullie hobbydieren te kopen, houdt jullie sterk en tot een latere periode van gezonde levenswijze, Leenknegt Dominiek voorzitter Danio-Rerio Izegem.

2020

De Musketiers Onder Water Ronny Vannerom op 10 April

De musketiers Onder Water  voordracht door Ronny Vannerom

Deze gaat door in ons clublokaal Zaal Sportief te Izegem

Geannuleerd wegens CORONA/COVID-19

 

 

Leenknegt Dominiek

Beste vrienden, leden en sympathysanten, iedereen weet dat ons leven wordt bepaalt door het Coronavirus, ondanks alle alle onzekerheden over toekomstige data en zo veel meer zijn er talrijke activiteiten afgelast zowel door de bond(BBAT) geen vijverkeuring, geen Nacht van de aquariaan ,geen vergaderingen, geen Vaste plantenbeurs, geen Limbeurs, geen samenkomst van grote groepen, zelf wij zijn onzeker over de datums die nu nog volgen en daarom hebben we het onzekere voor het onzekere  en de federatiereis ook gecanceld natuurlijk zijn dat beslissingen  om in de eerst plaats de gezondheid te garanderen voor iedereen die mee reist en ook door de reclame en de onzekerheid geeft een rol gespeelt om deze te bepalen! Natuurlijk hadden we reeds inschrijvingen die reeds betaald hadden maar deze zulllen terug gestort worden! Wij kunnen  enkel afwachten wanneer de activiteiten terug kunnen hervat worden en dit zal bepaalt worden door de overheid! Hopelijk houdt iedereen zich gezond en tot op een gezond leven in betere tijden ,Dominiek!

magazijn op 26 April

Magazijnverkoop zaal Sportief te Izegem

Geannuleerd wegens CORONA/COVID-19

 

 

Slangenkopvissen door Hueghes Declerck op 8 mei

Slangenkopvissen voordracht door Hueghes Declerck

Deze gaat door in Zaal Sportief te Izegem

afgelast wegens Corona en covid-19

 

federatie reis en club reis

Deze federatie reis of club reis gaat naar Brussel en omstreken , iedereen die houdt van cultuur en fauna ,flora zal zeker aan zijn trekken komen zowel jong of ouder, na een lekker ontbijt trekken we naar de hoofdstad en brengen een bezoek aan het museum van Natuurwetenschappen , in feite heb je ogen tekort om alles te bekijken , ongelooflijk hoe alles is opgebouwd om wij als bezoeker te verassen met alles die met het leven te maken heeft, ook krijg je een lunch met bijhorend drankje voorgeschoteld na ons bezoek gaan we naar een ander museum dit van Afrika ook dit grootse musea is eentje niet van de minste ,het is niet alleen de dieren die ons gaan fascineren maar ook tal van andere zaken zijn het bekijken waard, nadit bezoek gaan we naar Coloma de grootste rozentuin van St-Pieters-Leeuw waar je meer dan 30.000 soorten rozen kunt aanschouwen van heel de wereld, deze locatie is dan ook een pracht op zichzelf en als die prachtige bloemen in bloei staan dan is iedereen zeker enthosiast om een fotootje te maken na dit bezoek en als er nog tijd over is kan er nog een aquariumzaak bezocht worden Le Recif te Lot-Beersel dit is ongeveer 5 min van de tuin gelegen! Dan is het tijd omde innnerlijke mens te versterken en gaan we naar Van der Valk te Nazareth om een vis of vleesmenu te veroberen met een passend drankje naar keuze! 

Ook zin in dit spetterend avontuur schrijf je dan zeker in bij Brecht Vanhoutte via ons rekennummer BE45 4724 3691 8189

secretaris@daniorerio.be De prijzen zijn voor leden en huisgenoten: 69 euro per persoon/ kind-12 jaar 38 euro. niet leden 74 euro per persoon inschrijven tot 19 juni of tot volboeking! Gelieve naam en telefoon mede te delen en ook vlees of vis menu, kinderen kunnen kiezen ter plaatse wat ze eten! ook met drankje inbegrepen! Afgelast door verbod van de overheid en Corona maatregelen en Covid -19

magazijn

Magazijn voor de eerste keer weer terug sinds de sluiting, iedereen weer welkom ,steun ons en  onze uitbaters alvast bedankt!