Aquariumclub Danio RerioVergaderingen en activiteiten

20

Leenknegt Dominiek

Beste leden,vrienden en sympathisanten momenteel brandt de kaars van onze vereniging Danio-Rerio Izegem op een laag pitje door het Corona virus en crisis. De overheid heeft alle bijeenkomsten verboden tot een bepaalde data en dat is voor velen een hele opdoffer maar het gaat over een dodelijk virus die moeilijk te bestrijden is en de maatregelen die genomen zijn cruciaal voor alles wat we doen in de samenleving, hopelijk komt er vlug beterschap en kunnen we weer de draad van vroeger oppikken toen het leven normaal was! Gelukkig zijn de voedingswinkels open voor mens en dier het onnatuurlijk gedrag van hamsteraars is voor velen een doorn in het oog en ook zorgt het voor velen een wrevel in verschillende sectoren die meer capaciteit moeten leveren om aan de vraag te kunnen voltrekken! Hopelijk stellen jullie het goed en probeer jullie te beschermen tegen die onzichtbare vijand!!!!

Door dat het magazijn niet toegankelijk is kan je nog altijd terecht bij onze sponsors om iets voor jullie hobbydieren te kopen, houdt jullie sterk en tot een latere periode van gezonde levenswijze, Leenknegt Dominiek voorzitter Danio-Rerio Izegem.

2020

magazijn op 26 januari

Magazijndienst in Café zaal Sportief te Izegem

 

 

Zelfbouw led verlichting

Ook interesse voor led verlichting kom dan zeker af op deze doe het zelf vergadering hoe en wat led betekent en de verschillende materialen en ook de voordelen van diverse methodes.

 

Zelfbouw led verlichting

14 Februari 2020 : Ook interesse voor led verlichting kom dan zeker af op deze doe het zelf vergadering hoe en wat led betekent en de verschillende materialen en ook de voordelen van diverse methodes.

 

magazijn op 23 februari

Magazijnverkoop Zaal Sportief Izegem

 

 

De Beste Filtersystemen Voor Vijvers door Guido Lurquin op 13 maart

De beste Filtersystemen Voor Vijvers voordacht door Guido Lurquin.

Deze gaat door in ons clublokaal Zaal Sportief te Izegem

 

 

 

magazijn op 29 maart

Magazijnverkoop in zaal Sportief te Izegem is voorlopig uitgesteld wegens Corona crisis en sluiting van ons lokaal door de overheid!

UITGESTELT ZIE BERICHT!!!!!!!!!!!!!!

 

De Musketiers Onder Water Ronny Vannerom op 10 April

De musketiers Onder Water  voordracht door Ronny Vannerom

Deze gaat door in ons clublokaal Zaal Sportief te Izegem

 

 

magazijn op 26 April

Magazijnverkoop zaal Sportief te Izegem

 

 

 

Slangenkopvissen door Hueghes Declerck op 8 mei

Slangenkopvissen voordracht door Hueghes Declerck

Deze gaat door in Zaal Sportief te Izegem

 

 

federatie reis en club reis

Deze federatie reis of club reis gaat naar Brussel en omstreken , iedereen die houdt van cultuur en fauna ,flora zal zeker aan zijn trekken komen zowel jong of ouder, na een lekker ontbijt trekken we naar de hoofdstad en brengen een bezoek aan het museum van Natuurwetenschappen , in feite heb je ogen tekort om alles te bekijken , ongelooflijk hoe alles is opgebouwd om wij als bezoeker te verassen met alles die met het leven te maken heeft, ook krijg je een lunch met bijhorend drankje voorgeschoteld na ons bezoek gaan we naar een ander museum dit van Afrika ook dit grootse musea is eentje niet van de minste ,het is niet alleen de dieren die ons gaan fascineren maar ook tal van andere zaken zijn het bekijken waard, nadit bezoek gaan we naar Coloma de grootste rozentuin van St-Pieters-Leeuw waar je meer dan 30.000 soorten rozen kunt aanschouwen van heel de wereld, deze locatie is dan ook een pracht op zichzelf en als die prachtige bloemen in bloei staan dan is iedereen zeker enthosiast om een fotootje te maken na dit bezoek en als er nog tijd over is kan er nog een aquariumzaak bezocht worden Le Recif te Lot-Beersel dit is ongeveer 5 min van de tuin gelegen! Dan is het tijd omde innnerlijke mens te versterken en gaan we naar Van der Valk te Nazareth om een vis of vleesmenu te veroberen met een passend drankje naar keuze! 

Ook zin in dit spetterend avontuur schrijf je dan zeker in bij Brecht Vanhoutte via ons rekennummer BE45 4724 3691 8189

secretaris@daniorerio.be De prijzen zijn voor leden en huisgenoten: 69 euro per persoon/ kind-12 jaar 38 euro. niet leden 74 euro per persoon inschrijven tot 19 juni of tot volboeking! Gelieve naam en telefoon mede te delen en ook vlees of vis menu, kinderen kunnen kiezen ter plaatse wat ze eten! ook met drankje inbegrepen!